woensdag 23 januari 2008

Heeeeey,

Ik heb enkele fotootjes van de dames gekregen waar we allen zo trots op zijn. Ze hadden me gevraagd om deze op hun blog te zetten, blijkbaar is de internetverbinding niet echt alles daar.

Ze zijn jullie zeer dankbaar voor jullie lieve berichtjes en ze stellen het goed daar. In de mail die ik toegestuurd kreeg was het kernwoord: SUPER! Ze worden er goed opgevangen en er is altijd wel iemand die voor hen zorgt. Ze staan er niet alleen voor.




7 opmerkingen:

Anoniem zei

dag annelies en hanne

Ik keek al iedere dag naar de site om te kijken of jullie al iets gepost hadden.
Annelies ik ben echt heel trots op je !!

Vele groetjes
je zus
p.s. ik mis je wel wih !!

Anoniem zei

mama Hanne
Ik ben blij wat meer nieuws van jullie te horen en te zien op de foto's.Het is morgen al een week dat jullie vertrokken zijn.Het is hier leeg zonder jou,je blijft voordurend in mijn gedachten,ik mis je wel.Nog vele groetjes en het beste op school met de kindjes groetjes vake en moeke

Anoniem zei

hallo , Annelies
het zijn mooie fotos dat we te zien kregen ; ik geloof dat die lachende roebedoesjes al goede vriendjes zijn met jullie , geniet maar van alles wat je daar te zien en te doen hebt , en als je terug komt breng toch een beetje zon mee ; we kunnen ze goed gebruiken
veel groetjes en kusjes van meme

The Fabulous 4! zei

Zaaaalige foto's! Ik ben blij te zien dat jullie het daar heel goed doen! Vanaovnd hebben we onze eerste sneeuwklasreünie, hihi! Party in den ambi! We hebben jullie er in gedachten bij hoor lieve schatten!
Zoen, Lorie

Anoniem zei

Hoi meisjes,

schitterende foto's zo zien we jullie eens in actie in Gambia ;)!
Doet beetje raar dat je er niet meer bent in de chiro anneliesje, kmis je wel! Meisjes amuseert jullie daar in het land van de zon (zucht hier regen en wind) en toi toi toi!

Liefs

Fientje
xxx

Ilke zei

ziet er allemaal SUPER uit!!

Liefs

The Fabulous 4! zei

heeej lieve meisjes!!!
Kben echt zo superblij dat alles goed met jullie gaat!! en zo'n leuke foto's... amai!! hehe kzou ook wel keer effe bij jullie willen zijn hoor!
Onze sneeuwklaservaring was ook wel zalig. We hadden een superkindjes, supermentoren, ook de sfeer zat gewoon vré goe!! Morgen terug naar school...ons gewone leventje begint weer é!! Maarja volgende week ook weer een weekje vakantie en tgaat gwoon allemaal supersnel. Vinden jullie da ook nie?!! Lieve smakkerds en genieten maar é!! Ik blijf jullie volgen!!

Liefs Saartje XX